Verkkokauppa

Siirry Korispisteen Sykki tuotteisiin alla olevasta napista.

Verkkokauppaan

Sykin uudet seuratuotteet

Sykki on sopinut seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Sitä myöten myös seuran jäsenet perheineen ovat oikeutettuja alennuksiin Korispisteen myymälätuotteista.

Korispisteestä saa kaikki koripalloon liittyvät tuotteet, kuten pallot, harjoitustekstiilit, koristossut, huoltotuotteet, yms. Lisäksi myymälässä on runsaasti koripalloaiheisia erikoistuotteita (esim. NBA-tuotteet) omaan käyttöön, lahjoiksi, yms.

Peliasun tarvitsevat – ottakaa yhteys Korispisteeseen!


1. Seura-alennukset Korispisteeseen

Sykin jäsenet perheineen saavat pääsääntöisesti 15% alennuksen Korispisteen normaalihintaisista myymälätuotteista (muutamin poikkeuksin, esim. koritelineet, Susi-tuotteet -10%). Korispiste pidättää oikeuden tuote- ja tuoteryhmäkohtaisiin poikkeuksiin. Alennukset ovat voimassa Korispisteen omassa myymälässä ja verkkokaupassa. Esim. tapahtumissa ja turnauksissa myydään kussakin tapahtumassa voimassa olevin hinnoin.

Myymälässä asioidessasi muistathan ilmoittaa että olet Sykistä saadaksesi sopimuksen mukaiset alennukset.

Sykin omalla logolla varustetut tuotteet on valmiiksi hinnoiteltu seurahinnoin, joten niistä ei tule enää seura-alennusta.

Verkkokauppa ja seura-alennukset

Myös verkkokaupasta on mahdollista ostaa tuotteita seura-alennuksin. Tämä edellyttää verkkokauppaan rekisteröitymisen, sekä alennukseen oikeuttavan pelaajan nimen ilmoittamisen rekisteröitymisen yhteydessä. Toimi näin:

 • Siirry Korispisteen sivuille.
 • klikkaa sivun vasemmasta ylänurkasta – ”REKISTERÖIDY KANTA-ASIAKKAAKSI”
 • täytä lomakkeeseen yhteystietosi
 • kirjoita ”Yritys / Seura” -kenttään: Sykki, sekä alennukseen oikeutetun pelaajan / toimihenkilön nimi + joukkue / rooli
 • klikkaa alhaalta – ”LUO TUNNUS”

Saadaksesi seura-alennushinnat verkkokauppaan näkyville, Korispisteen pitää vielä liittää tiliisi oikeat alennusprosentit. Lähetä siis rekisteröitymisesi jälkeen sähköpostilla Korispisteeseen (korispiste (at) korispiste (piste) fi) vapaamuotoinen ilmoitus rekisteröitymisestäsi ja pyyntö Sykin alennusprosenttien säätämisestä itsellesi.


2. Seuratilaus

Etukäteen sovittu aikajakso, jonka aikana verkkokaupan kautta tapahtuvat yksittäiset tilaukset osallistuvat ns. seuratilaukseen.

Seuratilauksissa tuotteen hinta on yksittäishintaa edullisempi riippumatta ko tuotteen lopullisesta tilausmäärästä.

 • Tilaus maksetaan verkkokaupassa sen maksutapojen mukaisesti. Kunkin tuotteen kohdalla on sen seuratilaushinta seuratilauksen aikajakson aikana, eikä niitä tuolloin ole sieltä mahdollista tilata yksittäin.
 • Seuratilauksen toimitusaika on pääsääntöisesti n. 4 viikkoa viimeisestä tilauspäivästä laskettuna tai erikseen ilmoitettava muu toimitusaika. Toimituksista / noudoista sovitaan tapauskohtaisesti.

Seuratuotteiden nimi- / numeromerkkaukset

 • Seuratuotteiden hinnat sisältävät Sykin logon. Haluttaessa tuotteeseen personointi, eli nimi- tai numeropainatus, tulee tuotteelle sen mukainen lisähinta.

3. Yksittäistilaukset

 • Yksittäistilaukset tapahtuvat Korispisteen verkkokaupan kautta, tai Korispisteen myymälästä (ks aukioloajat Korispisteen sivuilta).
 • Yksittäiskappaleiden toimitusaika riippuu varastotilanteesta ja kunkin tuotteen merkkaustavasta. Tuote voi olla heti valmiina, tai se on erikseen tilattava ja merkkautettava. Toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä ja ne ovat verkkokaupassa pääsääntöisesti esillä. Kysy tarvittaessa tapauskohtaisesti tarkempia tietoja Korispisteestä.
 • Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä joko myymälässä tai verkkokaupassa ja noudetaan Korispisteestä tai toimitetaan asiakkaalle verkkokaupan toimitusehtojen mukaisesti.

Määräalennus

 • Ostettaessa vähintään 5 kpl samaa tuotetta, tuotteen hintana on ns. ryhmähinta, joka on esillä tuotteen yhteydessä. Verkkokaupassa hinta muuttuu edullisemmaksi ostettaessa vähintään 5 kpl samaa tuotetta.

 4. Ryhmätilaukset

 • Ryhmätilaus on joukkueen edustajan kokoama ja maksama tilaus. Tilauksen voi tehdä suoraan Korispisteestä tai verkkokaupan kautta. Tilauksia voi tehdä koska tahansa. Kysy tarkemmin Korispisteestä.
 • Tuotteiden hinnoittelu tapahtuu samoin, kuin yksittäistilauksessa, eli tilattaessa vähintään 5 kpl samaa tuotetta saa ko tuotteen ryhmähinnalla. Alle 5 kpl samaa tuotetta tilattaessa tuotteella on sen yksittäishinta.
 • Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 3-4 viikkoa. Peli- ja lämmittelyasuilla toimitusaika voi olla pidempi. Toimitusajasta ilmoitetaan tarkemmin tilauksen yhteydessä.
 • Tilaukset laskutetaan n. viikon sisällä tilauksen jälkeen 14 vrk:n maksuajalla.