Perhekoris

PERHEKORIS

Huom! Perhekoriksen osallistujamäärä on täynnä kaudella 2021-2022, mutta tilanne elää aina tasaisin väliajoin, joten varmista viimeisin tilanne joukkueenjohtajalta (emma@sykki.fi)

Koko perheen yhteinen liikuntahetki!
Mitä: Sykki aloitti syksyllä 2014 uudenlaisen ryhmän, Sykki perhekoriksen!

Perhekoris on tarkoitettu 3-5 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen*. Perhekoris on kiva tapa viettää perheen liikunnallinen tuokio yhdessä. Ohjelmassa on koripalloon tutustumista ja myös paljon muuta kivaa liikunnallista tekemistä. Perhekoriksessa aikuinenkin voi saada viikonlopun liikuntapiristyksen, ja toimintaan voi osallistua taustalla myötäilemällä tai täysillä osallistumalla!

*HUOM 5-6 -vuotiaille Sykissä lisäksi tarjolla koriskoulu --> ks. joukkueet --> koriskoulu

Missä ja milloin: Treenit pidetään Haagan peruskoululla (Isonnevantie 16) lauantaisin klo 10-11. Vuorojen peruuntumisen voit tarkistaa sivujen oikeasta yläreunasta löytyvästä linkistä "Kauden kesto ja perutut salivuorot".

Syyskausi alkaa eli ensimmäiset treenit pidetään lauantaina 4.9.
Syyskauden viimeiset harjoitukset pidetään la 11.12.2021
Kevätkausi alkaa jälleen 8.1.2022 (koronarajoitusten takia aloitus siirtyy, ensimmäiset treenit pidetään 5.2.)

Varusteet: Mukavat sisäliikuntavaatteet, ja lapselle/lapsille suositellaan sisäliikuntaan sopivia kenkiä. Aikuiset voivat päättää, ovatko mukana paljain jaloin vai sisäliikuntakengillä. Mikäli kotoa löytyy juniorikoon pallo (koko 5 tai pienempi), ota se vaan mukaan! Mikäli ei löydy, on treeneissä aina tarjolla myös lainapalloja.

Ilmoittautuminen ja maksut:

Perhekorikseen otetaan mukaan rajattu määrä perheitä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi kausimaksu on kiinteä 80 € syyskausi + 80 € kevätkausi. Ilmoittautuminen perhekorikseen tapahtuu lähettämällä viesti Emmalle-jojolle (emma@sykki.fi). Mukaan otetaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta perhettä. Paikkaa voi kiintiön täytyttyä jäädä halutessaan jonottamaan.

Tervetuloa mukaan!

Klikkaa kuvia suurentaaksesi

Valmentajat

Placeholder image
Valmentaja
Roosa
Järvinen
0440470818
roosa@sykki.fi

Joukkueenjohtajat

Placeholder image
Joukkueenjohtaja
Emma
Laine

emma@sykki.fi

Harjoitusvuorot

lauantai
10:00 - 11:00
Haagan peruskoulu