Perhekoris

PERHEKORIS

Koko perheen yhteinen liikuntahetki!
Mitä: Sykki aloitti syksyllä 2014 uudenlaisen ryhmän, Sykki perhekoriksen!

Perhekoris on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhekoris on kiva tapa viettää perheen liikunnallinen tuokio yhdessä. Ohjelmassa on koripalloon tutustumista ja myös paljon muuta kivaa liikunnallista tekemistä. Perhekoriksessa aikuinenkin voi saada viikonlopun liikuntapiristyksen, ja toimintaan voi osallistua taustalla myöteilemällä tai täysillä osallistumalla!

Missä ja milloin: Treenit pidetään Haagan peruskoululla (Isonnevantie 16) lauantaisin klo 10-11. Vuorojen peruuntumisen voit tarkistaa sivujen oikeasta yläreunasta löytyvästä linkistä "Kauden kesto ja perutut salivuorot".

Harjoitukset alkavat syyskaudella lauantaina 5.9.2020
Kauden viimeiset harjoitukset pidetään 12.12.2020

Varusteet: Mukavat sisäliikuntavaatteet, ja lapselle/lapsille suositellaan sisäliikuntaan sopivia kenkiä. Aikuiset voivat päättää, ovatko mukana paljain jaloin vai sisäliikuntakengillä. Mikäli kotoa löytyy juniorikoon pallo (koko 5 tai pienempi), ota se vaan mukaan! Mikäli ei löydy, on treeneissä aina tarjolla myös lainapalloja.

Ilmoittautuminen ja maksut: Perhekoriksen kertamaksu on 10 €/kerta. Syys- tai kevätkauden kymmenennen käyntikerran jälkeen maksu ei enää nouse, eli kausimaksu on korkeimmillaan 100 €. Käyntikertojen laskeminen alkaa alusta joulutauon jälkeen. Maksuja ei makseta käteisellä vaan lasku käyntikerroista tulee kauden lopuksi sähköpostitse.

Ilmoittautuminen ryhmään mukaan onnistuu lähettämällä ensimmäisen kerran paikalle saapuessa Emmalle lyhyen viestin, että on tulossa, ja saapumalla paikalle treeneihin. Kaksi ensimmäistä käyntikertaa ovat maksuttomia kokeilukertoja!

Ryhmässä voi käydä vaikka joka kerta, tai silloin kuin siltä tuntuu. Jos alkaa näyttää siltä, että osallistujia on enemmän kuin saliin mahtuu, voimme ottaa käyttöön ennakkoilmoittautumisen yksittäisille kerroille.

Tervetuloa mukaan!

Klikkaa kuvia suurentaaksesi

Valmentajat

Placeholder image
Valmentaja
Roosa
Järvinen
0440470818
roosa_899@hotmail.com

Joukkueenjohtajat

Placeholder image
Joukkueenjohtaja
Emma
Laine
050-3637932
emma(at)sykki.fi

Harjoitusvuorot

lauantai
10:00 - 11:00
Haagan peruskoulu