Sykki-leiri 2022

Milloin 13.06.2022 09:00 - 16.06.2022 15:00
Missä Kisakallion urheiluopisto
Kenelle 2007-2013-syntyneet tytöt ja pojat
Hinta 295 e
Hinta sisältää

Leirin ohjelma, majoitus, täysihoito ja bussikuljetus SYK-Kisakallio-SYK

Tapahtuman kuvaus:

Sykki-leiri järjestetään perinteisesti Kisakallion urheiluopistolla. Leiri on koulujen kesälomien ensimmäisellä viikolla (ma-to).

Lähtö Kisakallioon on maanantaiaamuna 13.6. SYK:lta, ja paluu tapahtuu samaan paikkaan torstai-iltapäivänä 16.6. Matkat taitamme tilausbussilla. Paikan päällä majoitumme urheiluopistomajoituksessa. Leirin hintaan sisältyy myös Kisakallion herkulliset ruoat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala).

Leiriläiset jaetaan ikäluokkien mukaisiin ryhmiin, joissa ohjelmaa toteutetaan. Leirin ohjelma koostuu koristreeneistä ja -turnauksista sekä monipuolisesta valikoimasta muita lajeja; esimerkkeinä pesis, futis ja uinti. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa!

Ota yhteyttä:

Timo Hyvönen
timo (at) sykki.fi

Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutus tapahtuu sähköpostitse ennen leirin alkua. Peruutusmaksu viimeistään kuukautta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista on 50% hinnasta. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä vain sairastapauksissa (todistusta vastaan) tai force majeure-tapauksissa. Pidätämme oikeudet leirien muutoksiin.

HUOM! Leiri toteutuu, jos osallistujia on riittävästi, ja jos koronatilanne sen sallii.