Sykki-leiri / Kisakallio

Milloin 12.06.2023 09:00 - 15.06.2023 15:00
Missä Kisakallion urheiluopisto
Kenelle 2007-2013-syntyneet tytöt ja pojat
Hinta 300 e
Hinta sisältää

Leirin ohjelma, majoitus, täysihoito ja bussikuljetus SYK-Kisakallio-SYK

Tapahtuman kuvaus:

Sykki-leiri järjestetään perinteisesti Kisakallion urheiluopistolla. Leiri on koulujen kesälomien toisella viikolla (ma-to).

Lähtö Kisakallioon on maanantaiaamuna 12.6. SYK:lta, ja paluu tapahtuu samaan paikkaan torstai-iltapäivänä 15.6. Matkat taitamme tilausbussilla. Paikan päällä majoitumme urheiluopistomajoituksessa. Leirin hintaan sisältyy myös Kisakallion herkulliset ruoat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala).

Leiriläiset jaetaan ikäluokkien mukaisiin ryhmiin, joissa ohjelmaa toteutetaan. Leirin ohjelma koostuu koristreeneistä ja -turnauksista sekä monipuolisesta valikoimasta muita lajeja; esimerkkeinä pesis, futis ja uinti. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa!

Ota yhteyttä:

Arttu Äijälä
pena (at) sykki.fi

Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutus tapahtuu sähköpostitse ennen leirin alkua. Peruutusmaksu viimeistään kuukautta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista on 50% hinnasta. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä vain sairastapauksissa (todistusta vastaan) tai force majeure-tapauksissa. Pidätämme oikeudet leirien muutoksiin.

HUOM! Leiri toteutuu, jos osallistujia on riittävästi, ja jos koronatilanne sen sallii.