Sykki-leiri 2020

Milloin 09.06.2020 09:00 - 12.06.2020 15:00
Missä Kisakallion urheiluopisto
Kenelle 2005-2010-syntyneet tytöt ja pojat
Hinta 295 e
Hinta sisältää

Leirin ohjelma, majoitus, täysihoito ja bussikuljetus SYK-Kisakallio-SYK

Tapahtuman kuvaus:

Sykki-leiri järjestetään perinteisesti Kisakallion urheiluopistolla. Leiri on koulujen kesälomien toisella viikolla (ti-pe).

Lähtö Kisakallioon on tiistaiaamuna 11.6. SYK:lta, ja paluu tapahtuu samaan paikkaan perjanta-iltapäivänä 14.6.. Matkat taitamme tilausbussilla. Paikan päällä majoitumme 2-7:n hengen huoneisiin. Leirin hintaan sisältyy myös urheiluopiston herkulliset ruoat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala).

Leiriläiset jaetaan ikäluokkien mukaisiin ryhmiin, joissa ohjelmaa toteutetaan. Leirin ohjelma koostuu koristreeneistä ja -turnauksista sekä monipuolisesta valikoimasta muita lajeja; esimerkkeinä pesis, futis ja uinti. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa!

Ota yhteyttä:

Timo Hyvönen
timo (at) sykki.fi

Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutus tapahtuu sähköpostitse ennen leirin alkua. Peruutusmaksu viimeistään kuukautta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista on 50% hinnasta. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä vain sairastapauksissa (todistusta vastaan) tai force majeure-tapauksissa. Pidätämme oikeudet leirien muutoksiin. HUOM! Leiri toteutuu, jos osallistujia on riittävästi.