Sykki-leiri

Milloin 11.06.2018 09:00 - 14.06.2018 15:00
Missä Kisakallion urheiluopisto, Lohja
Kenelle 2003-2008-syntyneet (b-, c- ja mini-ikäiset)
Hinta 290 e
Hinta sisältää

Valmennus, ohjelma, majoitus, täysihoito ja bussikuljetus SYK-Kisakallio-SYK

Tapahtuman kuvaus:

Sykki-leiri järjestetään perinteisesti Kisakallion urheiluopistolla. Tänä vuonna leiri on koulujen kesälomien toisella viikolla.

Lähtö Kisakallioon on maanantaiaamuna SYK:lta, ja paluu tapahtuu samaan paikkaan torstai-iltapäivänä. Matkat taitamme tilausbussilla. Paikan päällä majoitumme 2-7:n hengen huoneisiin. Leirin hintaan sisältyy myös urheiluopiston herkulliset ruoat (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala).

Leiriläiset jaetaan ikäluokkien mukaisiin ryhmiin, joissa ohjelmaa toteutetaan. Leirin ohjelma koostuu koristreeneistä ja -turnauksista sekä monipuolisesta valikoimasta muita lajeja; esimerkkeinä pesis, futis ja uinti. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa!

Ota yhteyttä:

Tomas Luomanmäki
tomppa(at)sykki.fi

Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutus tapahtuu sähköpostitse ennen leirin alkua. Peruutusmaksu viimeistään kuukautta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista on 50% hinnasta. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä vain sairastapauksissa (todistusta vastaan) tai force majeure-tapauksissa. Pidätämme oikeudet leirien muutoksiin.