Sykki Day Camp 2020

Milloin 01.06.2020 09:00 - 05.06.2020 16:00
Missä Haagan peruskoulu, Isonnevantie 16
Kenelle 2008-2013- syntyneet tytöt ja pojat
Hinta 160 e
Hinta sisältää

Leirin hintaan sisältyy päivittäinen ohjelma klo 9-16 välillä, lounaat, välipalat ja leiripaita.

Tapahtuman kuvaus:

Sykki Day Camp on järjestetty joka kesä vuodesta 2009 asti. Leiri on heti koulujen kesälomien ensimmäisellä viikolla. Leiri järjestetään Haagan peruskoululla. Sykki Day Camp on suunnattu mini-, mikro- ja supermikroikäisille junioreille ja koriksesta kiinnostuneille tytöille sekä pojille.

Toimintaa leirillä on maanantaista perjantaihin klo 9-16. Leiripäivän ohjelmaan kuuluu tietysti koripalloa harjoitusten ja pelien muodossa, monipuolista liikuntaa sekä Haagassa että lähialueilla (esim. Talin keilahalli, Munkan minigolf) ja päivittäiset lounaat ja välipalat.

Leiriemme valmentajina toimii Sykin tuttuja valmentajia ja apuna on myös vanhimpia junnuja. Tervetuloa mukaan starttaamaan kesäloma hauskoissa merkeissä!

Ota yhteyttä:

Tomas Luomanmäki
tomppa(at)sykki.fi

Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutus tapahtuu sähköpostitse ennen leirin alkua. Peruutusmaksu viimeistään kuukautta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista on 50% hinnasta. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä vain sairastapauksissa (todistusta vastaan) tai force majeure-tapauksissa. Pidätämme oikeudet leirien muutoksiin. HUOM! Leiri toteutuu, jos osallistujia on riittävästi.