Sykki Day Camp 2 2021

Milloin 04.08.2021 09:00 - 06.08.2018 16:00
Missä Haagan peruskoulu, Isonnevantie 16
Kenelle 2009-2014-syntyneet tytöt ja pojat
Hinta 95 e
Hinta sisältää

Leirin hintaan sisältyy päivittäinen ohjelma klo 9-16 välillä, lounaat, välipalat ja leiripaita.

Tapahtuman kuvaus:

Sykin päiväleiriä, Sykki Day Campia on järjestetty vuodesta 2009 alkaen. Kesän toinen päiväleiriä järjestetään elokuussa ennen koulujen alkua kolmipäiväisenä (ke-pe). Leiri järjestetään Haagan peruskoululla. Kesäkuun Day Camp on suunnattu kaikille koriksesta kiinnostuneille tytöille sekä pojille - oli pelikokemusta tai ei!

Toimintaa leirillä on keskiviikosta perjantaihin klo 9-16. Leiripäivän ohjelmaan kuuluu tietysti koripalloa harjoitusten ja pelien muodossa, monipuolista liikuntaa sekä Haagassa että muuallakin (esim. Talin keilahalli, Munkan minigolf) ja päivittäiset lounaat ja välipalat.

Leiriemme valmentajina toimii Sykin tuttuja pää- ja apuvalmentajia. Tervetuloa mukaan starttaamaan kesäloma hauskoissa merkeissä!

Ota yhteyttä:

Tomas Luomanmäki
tomppa(at)sykki.fi

Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutus tapahtuu sähköpostitse ennen leirin alkua. Peruutusmaksu viimeistään kuukautta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista on 50% hinnasta. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä vain sairastapauksissa (todistusta vastaan) tai force majeure-tapauksissa. Pidätämme oikeudet leirien muutoksiin.

HUOM! Leiri järjestetään, jos osallistujia on riittävästi ja jos koronatilanne sen sallii.