Sykki Day Camp I

Milloin 04.06.2018 09:00 - 08.06.2018 16:00
Missä Haagan peruskoulu, Isonnevantie 16
Kenelle 2006-2011-syntyneet (mini-, mikro- ja supermikroikäiset)
Hinta 160 e
Hinta sisältää

Leirin hintaan sisältyy päivittäinen ohjelma klo 9-16 välillä, lounaat, välipalat ja leiripaita.

Tapahtuman kuvaus:

Sykki Day Camp järjestetään tulevana kesänä jo kymmenettä kertaa. Leiri on tänä vuonna heti koulujen kesälomien ensimmäisellä viikolla. Leiri järjestetään Haagan peruskoululla. Kesäkuun Day Camp on suunnattu mini-, mikro- ja supermikroikäisille junioreille ja koriksesta kiinnostuneille tytöille sekä pojille.

Toimintaa leirillä on maanantaista perjantaihin klo 9-16. Leiripäivän ohjelmaan kuuluu tietysti koripalloa harjoitusten ja pelien muodossa, monipuolista liikuntaa sekä Haagassa että muuallakin (esim. Talin keilahalli, Munkan minigolf) ja päivittäiset lounaat ja välipalat.

Leiriemme valmentajina toimii Sykin tuttuja pää- ja apuvalmentajia. Tervetuloa mukaan starttaamaan kesäloma hauskoissa merkeissä!

Ota yhteyttä:

Tomas Luomanmäki
tomppa(at)sykki.fi

Maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirin laskutus tapahtuu sähköpostitse ennen leirin alkua. Peruutusmaksu viimeistään kuukautta ennen leirin alkua tapahtuvista peruutuksista on 50% hinnasta. Leirimaksu palautetaan täysimääräisenä vain sairastapauksissa (todistusta vastaan) tai force majeure-tapauksissa. Pidätämme oikeudet leirien muutoksiin.