Sykki SM-sarjaan kolmessa ikäluokassa!

Julkaistu 08.10.18 12:10

Sykki pelaa poikien U16, U17 ja U19 SM-sarjaa kaudella 2018-2019! Sykki ry:llä on edessään ainutlaatuinen kausi. Peräti kolme joukkuetta pelaa SM-sarjassa kaudella 2018-2019! Tällaista ei ole tapahtunut koskaan aiemmin Sykin seurahistoriassa. Olemme pieni seura ja toimimme pitkälti talkoovoimalla ja tiiviillä yhteishengellä. Nyt tämä yhteishenki ja tiukka, kurinalainen treenaaminen on johtanut myös paikkoihin SM-sarjassa! Poikien ikäluokat […]

Sykki pelaa poikien U16, U17 ja U19 SM-sarjaa kaudella 2018-2019!

Sykki ry:llä on edessään ainutlaatuinen kausi. Peräti kolme joukkuetta pelaa SM-sarjassa kaudella 2018-2019! Tällaista ei ole tapahtunut koskaan aiemmin Sykin seurahistoriassa. Olemme pieni seura ja toimimme pitkälti talkoovoimalla ja tiiviillä yhteishengellä. Nyt tämä yhteishenki ja tiukka, kurinalainen treenaaminen on johtanut myös paikkoihin SM-sarjassa!

Poikien ikäluokat 2000-2004 ovat Sykissä alusta asti olleet kilpailuhenkisiä. Sekä pojista että valmentajista on löytynyt intoa ja tahtoa kehittyä yhä paremmiksi yksilöiksi ja tiiviimmiksi joukkueiksi. Tämä kilpailuinto on siivittänyt sekä treenejä että omaa harjoittelua vapaa-ajalla. Valmentajat seuraavat intohimoisesti sekä kotimaista että ulkomaista koripalloa ja yhteistyötä on tehty mm. Saksassa ja Itä-Euroopassa.

Pojat ovat käyneet ulkomailla pelaamassa jo minipoikaikäisistä lähtien. Varsinkin Baltiassa ja Venäjällä pelatut turnaukset ovat tuoneet peliin kovuutta ja silmiin määrätietoista voitontahtoa. Keväällä 2017 Sykin C-pojat voittivat suomenmestaruuden ja seuraavana keväänä B-pojissa napattiin hopeaa.

Tervetuloa katsomaan pelejä ja nostamaan Sykkihenki kattoon!!