Hoops For Kids 16.12.

Julkaistu 25.11.18 15:11

Helsinki Seagulls järjestää jälleen suuren suosion saavuttaneen Hoops For Kids -tapahtuman pääkaupunkiseudun junioreille!  Päivä: sunnuntaina 16.12.2018 Aika: klo 14:00-16:00 Paikka: Mäkelänrinteen palloiluhalli, Mäkelänkatu 49, 00550 Helsinki Tapahtuman aikana tulevaisuuden koripallotähdet pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan Seagullsin pelaajien ja valmentajien johdolla, osallistumaan leikkimielisiin kilpailuihin ja nauttimaan mukavasta päivästä koripallon parissa. Tapahtuman päätteeksi Seagulls-pelaajat jakavat nimikirjoituksia kaikille osallistujille. Mukaan osallistuja tarvitsee […]

Helsinki Seagulls järjestää jälleen suuren suosion saavuttaneen Hoops For Kids -tapahtuman pääkaupunkiseudun junioreille! 
Päivä: sunnuntaina 16.12.2018
Aika: klo 14:00-16:00
Paikka: Mäkelänrinteen palloiluhalli, Mäkelänkatu 49, 00550 Helsinki
Tapahtuman aikana tulevaisuuden koripallotähdet pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan Seagullsin pelaajien ja valmentajien johdolla, osallistumaan leikkimielisiin kilpailuihin ja nauttimaan mukavasta päivästä koripallon parissa. Tapahtuman päätteeksi Seagulls-pelaajat jakavat nimikirjoituksia kaikille osallistujille.
Mukaan osallistuja tarvitsee vain koripallon, juomapullon ja sisäpelikengät. Jos juniorit voivat tulla paikalle oman joukkueen pelipaita päällä niin vielä parempi!
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen: info@helsinkiseagulls.net
Ilmoittautuessa tärkeää on mainita: lapsen ikä (esim. C, mini tai mikro) ja kasvattajaseura (jos sellainen on).
Tervetuloa!