B-pojat voittoputkessa joululomalle

Julkaistu 18.12.16 13:12

Sykin B-pojat pelasivat vahvan syksyn valtakunnallisessa 1.divisioonassa, ja joukkue lähtee kevään peleihin hyvistä asemista.

Sykin B-pojat pelasivat vahvan syksyn valtakunnallisessa 1.divisioonassa, ja joukkue lähtee kevään peleihin hyvistä asemista.

Kausi valtakunnallisessa 1.divarissa lähti käyntiin yskähdellen, kun ensimmäisestä kolmesta pelistä oli saldona yhtä monta tappiota. Alkuvaikeuksien jälkeen kurssi on kuitenkin kääntynyt, ja nyt joukkue lähtee vakuuttavassa kuuden matsin voittoputkessa joulutauolle. Viimeisimpänä kaatuivat SYKillä joulukuussa FoKoPo ja Vilpas.

6-3-rekordi ja tämänhetkinen kolmas sija sarjataulukossa perustuu erityisesti kovaan puolustus- ja levypallopelaamiseen, jota koko joukkue on toteuttanut kiitettävästi. ”Lockdown defensen” lisäksi hyökkäyspään onnistumisia on tullut riittävästi. Joukkueen tasaisuudesta kertoo se, että neljä parasta pistemiestämme ovat nakuttaneet kaikki keskimäärin 12-15 pinnaa per peli.

Sykin pelit jatkuvat loppiaisen jälkeen pitkällä vierasmatkalla Joensuuhun, kun kohtaamme sarjakärki Katajan 8.1. Pelaamme valtakunnallisen sarjan lisäksi eteläisen alueen 2. ja 3.divareita, jotta saamme riittävästi otteluita ja peliaikaa kaikille pelaajillemme.